M Y R O O M

photo1-3photo4-3photo5-2photo2-2photo3-2photo1-4photo3-3

Igår var det julafton och vi hade en jätte mysig dag! Hela dagen var fullt med kärlek, familj, och vänner. Jag fick massor av fina presenter som jag är jätte tacksam för , speciellt för mitt rum! Hela kvällen gjorde jag och Emmy om mitt rum ( typ bara Emmy) , hon är så sjukt bra på att pyssla om!!! Vad tycker ni då??? Hoppas ni hade en jätte bra julafton !

PUSS – P

8 Comments

 1. Vi visste dock inte hur ditt rum såg ut innan, men det var jätte fint & gulligt. Du är bäst philippa

 2. Såå sjukt fint!! PS Loveu

 3. <3<3

 4. Vart är sminkbordet ifrån? Superfint verkligen! Puss

 5. Jätte fint❤️

 6. Anonymous

  Hej! Jag har två frågor kanske lite annorlunda men aja.
  1. Där du har massa bilder hur sitter bilderna fast genom nålar eller magneter??
  2. Vad skulle du valt en vit med rosa iPhone 6s eller en med silver i bak?? Tacksam för svar. Love!

 7. kan du skriva vart man kan köpa sakerna/möblerna som du har i ditt rum?

Write a comment

Your email address will not be published.