2 0 1 5 … What A Year

Best moments of 2015… Lets start from the beginning…

Nyår 2015..

IMG_6762

(Gatsby tema) sååå himla rolig kväll. Dansade hela natten. Nyår 2015 va verkligen bästa början på ett nytt år. Hoppas kvällen ikväll levererar!!!!

Sverige resan..

IMG_9704IMG_9674IMG_9657IMG_9651

Sverige i Mars, asså shit va fint!!! Vi brukar bara vara i Sverige på sommaren så det var verkligen roligt att åka ditt när det var kallt och vitt:) Vi skulle ha press vecka för “parneviks” och suprise party för pappas 50 års fest. Alla gäster från “parneviks” kom och det var sååå himla roligt att kunna träffa alla igen! så många fina minnen!

California babyyyyyyyy..

DSCF3158IMG_0923IMG_0892IMG_0909Processed with VSCOcam with hb2 preset

California!!! favorite ställe everrrrrr. Älskar att kunna resa med familjen speciellt när vi kan följa med på pappas golf resor. Golf resorna är verkligen dom bästa.. Golf “Touren” har jag växt upp med och vi har verkligen en golf familj , man får bästa känslan när man reser runt på touren .. Ser fram emot de detta år 2016!

PROM NIGHT..

IMG_3674IMG_3753IMG_3737IMG_3745IMG_3755

What a night …. lol, hahahha nej men verkligen en kväll jag kommer aldrig att glömma! Det var jag och min bästa vän Rebecca’s första prom ( vi var inte tillräckligt gamla ) så vi fråga Penny om hon ville vara våran date!! Verkligen värt det. Dansa och sjöng hela kvällen , seriöst .. gick inte och la oss först klockan 5.. what happens at prom stays at prom lol.

Sweet 16 , oh so sweet..

IMG_4934IMG_5049IMG_5101IMG_5105IMG_5522

Sweet 16! En av den bästa födelsedagen jag haft. Jag och Becca drog till New York för att träffa vår kompis Blue. Vi shoppa och käkade da best food ever. But my cake thoooo, becca och blue suprisa mig på morgonen och dom hade bästa dagen planerat för mig , love my girls. A birthday i’ll never forget.

ONE DIRECTION..

IMG_9988IMG_9924

IMG_0049 ( me and beks dancinnggg)

Harry styles , oj va jag älskar honom… Han e nog den snyggaste killen på jorden , vill gifta mig med honom, kan nån hook a girl up?? hahah nej men vilken kväll! Vi roadtrippa från sthlm till gbg, bästa musiken, bästa tjejerna , bästa kvällen. Att sjunga till one direction med sina systrar och bästa vän e nog en av dom bästa grejerna i hela världen , no joke. OCH jag fick träffa så många fina fans, det var nog det bästa med hela kvällen , förutom när jag och harry gjorde ögon kontakt och börja göra grimarser mot varandra!!!!

Sommar 2015..

photo1-6photo3-4photo4-4

Vilken sommar! En av dom BÄSTA. Men måste va ärlig det var en jätte annorlunda sommar för hela min familj! Vi va inte bered på att träffa så många fina fans! Det bästa med sommaren är att kunna hänga med familjen varje dag , seriöst det var inte en dag vi inte såg varandra. Min favorite moment måste att vara midsommar såklart, och one direction konserten.

Bahamas..

photo1-7photo2-3photo3-5photo4-5photo5-3

En av mina favorite resor i år var verkligen Bahamas. Vi har åkt till Bahamas ända sen jag var född, det är mitt andra hem! I år hade vi med några gäster … OCH jag är så taggad för att ni ska få följa med på denna resan, det blir en avsnitt av parneviks! Vill inte avslöja för mycket ..syns dåå!!

Halloween..

photo2-4photo3-6photo1-8photo4-6

Från en ängel till en vampyr till en staty… Man märker ju tydligt att jag kunde inte bestämma mig för vad jag skulle ha på mig… Men en sjukt rolig kväll var det i alla fall.

Christmas..

photo1-9photo2-5photo3-7photo4-7

Julafton!!! favvo tiden på året, det var en så himla mysig dag. Jag är så sjukt tacksam för alla mina presenter men mest tacksam för mina fina familj , dom betyder allt.

Okej det var allt! 2015 what a year, ett fantasist år faktist, mennnn i am soooo ready for 2016, är du? Jag hoppas ni alla har en UNDERBAR kväll! 2 0 1 6…. WE ARE READY.

12 Comments

 1. Tess❤️

  Är så sjukt taggad till 2016!! Ska bli så se vad ni kommer att bjuda på. Ååh

 2. Digger deg och din stil, du verkar Jette rolikt, kan du visa dina presanger?

 3. Hej philippa!!! Jag ser upp till dig!! En stor undran är vad din tröja är ifrån?? Superfin är den!! Btw ska flytta till Florida efter jul! Är så taggad

 4. Tröjan du hade på julafton alltså!❤️❤️

 5. Annika Fredriksson stoor

  The Boarding on Flight 2016 has begun…. Your luggage should only contain the best souvenirs from 2015…..The bad and sad moments should be left in the garbage…….
  The duration of the flight will be 12 months.
  So, fasten your seatbelt
  The next stop-overs will be: Health, Love, Joy, Harmony, Well-being and Peace . The captain offers you the following menu which will be served during the flight…….
  A Cocktail of Friendship
  A Supreme of Health
  A Gratin of Prosperity
  A Bowl of Excellent News
  A salad of Success
  A Cake of Happiness
  All accompanied by bursts of laughter……
  Wishing you and your family an enjoyable trip on board of flight 2016…..
  I Pray You be Blessed With Faithful Year A Head.

  I Wish You A
  ❄Fantastic JANUARY❄

  Lovable FEBRUARY

  Marvelous MARCH

  Foolish APRIL

  Enjoyable MAY

  Successful JUNE

  Wonderful JULY

  Beautiful AUGUST

  Powerful SEPTEMBER

  Tastiest OCTOBER

  Funny NOVEMBER

  Happiest DECEMBER

  Have A VICTORIOUS YEAR!

  Lots of hugs Annika
  For a long and healthful life 🙂 don´t forget to drink a shot of Noni <3<3<3
  Ps Its very effectiv to drink 50-100ml if you have a bad hangover Hiihii

  Skriv ett meddelande …

  ..

  ..

 6. Vart kommer din stickade tröja ifrån??? SÅ HIMLA MYSIG

 7. ❤️❤️❤️

 8. Jag undrar hur du har redigerad dina bilder från julafton, kram!

 9. Åh tröjan du hade på dig på julafton!!

 10. Tröjan du hade på dig på julafton! Precis som några andra också kommenterat: vart är den ifrån? Underbar är du, och hela din familj!! 🙂

 11. Hej Philippa!! Älskar erat program och er blogg!! Jag har en fråga, vart kommer din balklänning ifrån? Den är så fin!! Puss och Kram <3

 12. Åhh vars kom kjolen ifrån?? (den vita) så himla fin!!

Write a comment

Your email address will not be published.