The other night

My girl baby juju’s birthday…

photo3-10photo4-9photo1-14photo2-9photo4-10photo1-13photo5-4photo2-8photo1-12

Här om kvällen var jag och mina tjej kompisar på middag för min bästa kompis Julie’s födelsedag. Vi åt på Brio, en riktigt bra italiensk restaurang. Det var verkligen en jätte rolig och trevlig kväll. Jag älskar att kunna klä upp sej och faktist göra någonting roligt ( brukar bara sitta hema och titta på One Tree Hill) .. PUSS

– P

Tröjan- Urban Outfitters

Skor- peg lätt mig låna dom, så ni får fråga henne vart hon har köpt dom!

Hår- Emmy gjorde två inbakade flätor och sen la upp dom i en bulle!

Väska- céline

2 Comments

  1. Olivia Lindecrantz

    Vilken sorts kamera använder ni till era bilder?

  2. Sååå snyggt! Önskar jag vågade klä mig så!

Write a comment

Your email address will not be published.