M I A M I

Igår’s äventyr:

photo1-17

photo2-12

photo3-13

photo4-13

photo5-6

photo6-3

photo7-2

photo10

photo9

photo8-2

Igår vaknade vi med glädje och bestämde att vi skulle göra något spontant. Då blev det en roadtrip till Miami… Varje gång vi är där , åker vi till en shopping gata som heter lincoln street( om ni är non gång i Miami, och dit.) Idag hitta becca sin prom dress, den är sååå fin. Jag köpte ingenting speciellt .. men jag kan göra en liten haul på det jag har köpt på senaste veckorna om ni vill! (kommentera) .

I veckan tänkte jag blogga så mycket jag kan, men det är ganska mycket med skolan och sport. Det kommer nog en inlägg om hur det är på skolan, så ni kan gärna kommentera vad ni skulle villa veta om det. Även en Question och Answer i vekan ( hoppas jag). Men jag säger till när , och då är det bara att skriva så många frågor ni vill så att ni kan lära känna mig bättre!

Hoppas ni har en bra Måndag!

-Puss P

19 Comments

 1. Superkul att du uppdaterar lite om vardagen och så! Verkligen kul att läsa, för du lever liksom inget vanligt svenne-liv. Ja, haul plleeaasseee!!

 2. Ja gör en haul!!!

 3. Olivia G

  Ja gör en haul!!!

 4. Kul med haul!! 😀

 5. Ja en haul!!

 6. Ja en haul, ly

 7. Ja en haul, ly

 8. Jag och mina kompisar skulle vilja se hur det ser ut i ditt skåp och gör gärna en haul❤️

 9. Vad går du i för sport?

 10. Ja, haul!

 11. Ja gör en haul!

 12. Jaa haul!

 13. Linn❤️

  Ja gör en haul och om du gör en haul vart ska du lägga ut den någonstans? Puss

 14. Har du pojkvän ?

 15. Vilken kamera och vilket objektiv använder du när du fotar? Tycker alltid att du lägger upp så fina bilder på instagram & bloggen!!

 16. Läser du några andra bloggar? Vilka? Både svenska och amerikanska! 🙂

 17. Vilka kurser läser du på High School och vad för sport går du i? 😀

 18. Det är alltid roligt att läsa om din vardag. KUL med lite spontanitet med turen till Miami!

  Kika gärna in I mitt lilla krypin 🙂
  Senaste inlägget :
  Hemläxa från psykiatrin!
  nouw.com/Nordengrim

 19. Hej Philippa! vart har du köpt sina byxor som du har på bilden? såå snygg outfit!!

Write a comment

Your email address will not be published.