Min helg

hej babes! Förlåt för att jag har inte bloggat mycket i veckan:( det har varit fullt upp med skolan och sport. Ikväll ska jag till Orlando på g- eazy konsert, med Becca och Julie . Och imorgon bitti kör vi en roadtrip till Savannah! Vi ska hälsa på penny, ahhhh saknat henne så mycket. Jag kan visa allt vi har gjort denna helgen söndag / måndag! OCH jag lovar att det kommer en haul snart, vill visa det jag har köpt på senaste tiden. OCH q&a imorgon! Ha det bra babes❤️

-Puss P

image-20645

3 Comments

  1. God kväll bästa ni <3
    Ni missade väl inte bilderna från presslunchen på Vigårda igår? Kika in för att se på läckra bilder från en grym restaurang!
    Kram.

  2. Ååh ha det så bra!! <3

  3. Mathilda

    Vad spelar du för sport? Hur ofta tränar du? <3

Write a comment

Your email address will not be published.