Road trip

Hej! Förlåt för dålig upptadering, föra veckan hade jag halsfluss och nu har jag körtelfeber:( men men I veckan har jag bara legat i sengen och så har Peg och penny varit hemma ! såååå mysigt, nu är hela familjen på väg till Savannah och vi ska såva där ikväll , det blir bara en snabb roadtrip 🙂

Mina nästa veckor kommer bli sjukt roliga! Nästa helj kommer min kille hem, sen på denna söndagen drar min klass på klass resa till New York! Jag är sjukt taggad på det , det kommer ett inlägg om det för det kommer verkligen bli en crazy vecka! Klass resan handlar om att vi ska bo som att vi är hemlösa! Allt vi ska ha med oss måste få plats i en rugsäk, men, om vi tar med oss för mycket, behöver vi bära det när vi går flera mil runt New York City! Jag kommer tillbaka med massa galna stories så va beredd på det!  Veckan efter det drar jag penny och Phoenix till californien och träffar Peg , mamma och pappa där! Vi ska roadtrippa runt californien och så ska jag kolla på colleges! Så håll ögonen uppna , det kommer några bra inlägg snart, jag lovar !!!!! PUSS

ima215ge

P

1 Comment

  1. Du är så sjukt fin Philippa och jag älskar din stil jättemycket, du är en av mina insprationer när det gäller mode och kläder! I säsong 1 av Parneviks när ni gav Mia egengjorda armband hade du en jättefin blommig jumpsuit med vit spets på i kanterna och ganska djup urringning i ryggen, som jag jättegärna vill ha, har letat efter den på nätet jättelänge, men hittar den inte! Vart har du köpt den? Den är så fruktansvärt fin och jag vill jättegärna ha den! Tacksam för svar!❤️❤️

Write a comment

Your email address will not be published.