NYC

Nu är jag och Becca på flygplatsen på väg till New York city !!!! Vi ska på klass resa.. Resan beror av att vi ska vara “hemlösa ” Alltså vi ska gå runt new york och se det på ett helt annat sett .. Inte vad vi är vanna vi.. Det kommer bli sjukt kul! Det ända som suger är att ja och Becca kommer inte komma i samma grupp för att lärarna vill inte att bästa kompisar ska vara tillsammans:( men aja vi har hela dagen tillsammans idag så vi får göra det bästa av det! Jag kommer hem på torsdag kväll , och sen drar jag till californien ..  jag kommer inte få ha min telefon denna veckan så jag får blogga om allting när jag kommer hem.. Puss älsklingar.. Wish me luck ❤️

image-68

3 Comments

  1. Gud vad roligt, jag åker till New York på onsdag

  2. Shit va kul! Lite avis man blev 😉

    http://georgesvensson.spotlife.se

  3. Åh bästa NY!

Write a comment

Your email address will not be published.