Streets of New York

På söndag åkte min klass till New York på en skolresa. Resan vå så himla rolig och verkligen ändra mig. Resan beror på att vi skulle vara nästan som “uteliggare” för en vecka. Man ska lära sig hur lyckliga vi är och att man ska vara tacksam för allting – och denna resan verkligen visa mig hur lycklig jag är.

Dag ett: Första dagen var hela klassen tillsammans, vi fick hela dagen att utforska manhattan . Vi gick runt hela stan och käka så mycket gott matt som vi kunde hitta för att vi visste att veckan skulle förse rätt så konstig matt lol. På kvällen åkte hela klassen tillbaka till våran sovplats och hängde. Jag och becca visste att vi skulle inte hämna i samma grupp så vi verkligen var tillsammans helaaaaaa dagen. Sen spela alla tjejer Cards against humanity, om inte ni vet var det är sök up det. Det är en skjut rolig spel. Det jag gillade mest med denna dagen var att alla tjejer i min kass fick verkligen lära känna varandra, jag fick prata med tjejer jag hade aldrig pratat med inan, det var en bra feeeeeeling.

Dag två: På morgonen fick alla reda på sina grupper. Jag hamna med en grupp med olika personer, jag kände ungefär 2/3 , och resten hade jag nästan aldrig pratat med. Det var hela poängen med resan, man ska lära känna alla. Första grejen vi gjorde var att gå brooklyn bridge med ögonbindel. Vi hade ingen arning vart vi skulle, poängen var att man skulle lita på varandra. Sen gick vi till en Hinduiska templet, det var jätte coolt och lära sig om nya religioner. Den kvällen sov vi på samma ställe.

photo2-15photo4-18

Dag tre: på morgonen leta alla för en ställe at äta , vi behövde hitta matt till alla under 5 dollar ( circa 35 kr) det var svårt men det gick! Sen åkte vi till en av de fattigaste städerna i USA. Mitt jobb för dagen var att navigera , så jag behövde läsa massa med olika kartor för att hitta vägen, det var sjukt svårt lol. När vi kom fram var vi på en kyrka, dom hade en “efter skola program”som tog hand om barn som hade ingen stans att gå efter skolan. Vi hängde med barnen och hjälpte dom med läxa. Efter det navigera jag oss till våran nästa plats. Där fick vi Hip hop lektioner lol. Sen sov vi på golvet i dans skolan.

photo3-18photo3-20photo3-17photo1-25

Dag Fyra : på morgonen leta vi efter matt igen , sen gick vi till våran nästa plats. Dena dagen var mitt jobb “ledare” så jag kollade så att alla andra gjorde sitt jobb. När vi kom fram så fick vi duscha!!! vi var den enda gruppen som fick en dusch , lol det var så himla najs. Sen gick vi till en till skola, och pratade med massor eliver och fick höra om hur dom levde sitt liv. Nästa plats va ChinaTown, här fick alla 5 dollar för att köpa en present till en hemlig person man fick på första dagen, jag fick min lärare, jag köpte honom en ryggkliare lol.  Efter det gick vi till våran nya sov plats.

photo1-24photo4-17

Dag fem: sista dagen!! och jag ville verkligen inte åka hem även fast jag sackande min säng. Alla grupper samlade tillbaka, och när jag såg becca grät jag nästen lol det var jätte roligt. sista grejen vi gjorde var att uppträda. Varje grupp behövde göra det, vi gjorde en rap den var så bra, lol våran va verkligen  bästa upptraden.

Resan var en av dom bästa. Jag hade SÅ himla roligt , tack för att ni läste PUSS.

photo2-16photo5-8photo6-5

3 Comments

  1. Åh, det låter jättespännande och kul!! Kram, och jag hoppas du hade det så otroligt bra❤️❤️

  2. Shit vilken upplevelse det måste varit! Verkligen coolt. Måste bara säga att jag är SÅ imponerad över att du skriver på svenska! Du är grym!

  3. Åh vad mysig resan lät! Skulle inte du kunna göra som penny och ha både texten på svenska och engelska? 🙂

Write a comment

Your email address will not be published.