California: The end

Hej babes!

Har inte kunnat blogga om mina sista dagar i cali för att jag gjorde inte min läxa tills sista dagen av spring break… lol basically har varit jätte busy med det! Men när man stänger av mobilen för en två timmar så blir man en geni, på riktigt om ni kan inte fokusera på läxan stäng av mobilen, sätt på lung music ( på min spotify har jag en “slow” playlist : mia parnevik) , och tänd ljus, det funkar alltid för mig! men shit vad sidetracked jag blev ahhaha anywayssss… sista dagarna av Cali så tittade jag på två colleges, Loyola marymount university, och University of California San Diego, jag tyckte om LMU jätte mycket men den andra var helt okej, inte riktigt min grej. Annars hängde vi, gick på en jätte fin “hike” i La Jolla, och shoppade. Jag fick JÄTTE fina grejer av puma, mina creepers är on point. Det var typ allt. Men det var en sjukt rolig resa, vi får alltid kvalitetstid  med familjen , älskar det mest av allt. PUSS

photo1-31photo2-23photo3-24photo4-24photo5-11photo6-8photo7-4

Write a comment

Your email address will not be published.