A day with Daniel

En dag med Daniel Wellington…

Jag är helt KÄR i min Daniel Wellington klocka. Jag brukar aldrig ha klocka på mig för att jag kunde inte hitta en som va simple , fast denna är perfekta matchen❤️ Jag har på mig den med mina casual simpla outfits, och till skolan såklart. Om ni är intresserad av att köpa en ( vem skulle inte vara det???) så kan ni nu få en 15% rabatt med koden PHILIPPA15 .. Det är en sjukt bra deal, skynda på!!!! PUSS från mej och DW

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

8 Comments

 1. Vad heter din DW-klocka?

 2. Philippalover

  Du passar jättebra i klocka! Skulle inte du kunna börja med youtube? Puss

 3. Vad heter den du har?<3

 4. Familjen Parnevik

  https://www.danielwellington.com/se/classic-sheffield-lady Den tror jag❤️ – philippa

 5. Hej Philippa, vilka är dina favorit affärer i Sverige (kläder, alltså) 🙂

 6. Philippalover

  Kan du göra en till Q&A? Puss❤️❤️

 7. Börja med youtube!!!

Write a comment

Your email address will not be published.